Biab

Biab nagels

Wat is Biab?

Biab is een nieuwe nagelbehandeling op het gebied van nagelstyling. Het is verbetering op het gebied van nagels. Biab is ontwikkeld als stevig laagje op de nagels. Dit is anders dan normale gellak.  De biab bevat voedende stoffen zodat je eigen nagels van binnenuit sterker worden.  De biab heeft veel natuurlijke kleuren waardoor het ook te dragen is wanneer het bijvoorbeeld voor je werk niet mogelijk is om een fel kleurtje te dragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de nagels te met een mooi opvallend kleurtje. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit en maken daarom alleen gebruik van the gelbottle. Dit is de enige gelbottle die en afweekbaar is en ook voedende stoffen bevat die je eigen nagels verbeteren.

Biab in combinatie met combi manicure

BIj ons in de salon is het mogelijk om te kiezen uit gewoon biab en biab in combinatie  een combi manicure. Een combi manicure is bedoeld om de nagels zo strak mogelijk te maken. De nagelriemen worden netjes behandeld door middel van de frees. Alle velletjes en dode huidcellen worden verwijderd. Zo heb je niet zomaar mooie nagels, maar loop je naar buiten met perfecte nagels.

Hoelang blijft het zitten?

Doordat de biab sterk is blijft het ook langer zitten dan een normale gellak. Over het algemeen blijft de biab minstens 3 tot 4 weken mooi. Wel is het zo dat de uitgroei helaas niet tegen te houden is waardoor het per persoon verschilt wanneer je terug komt voor een na behandeling.