Wimperextensions

 

Bij beauté boutique maken we gebruik van 2 verschillende technieken, namelijk: one by one wimperextensions en Russian  Volume.Met wimperextensions is het mogelijk om de natuurlijke haartjes te verlengen en voller te maken. Hierdoor wordt een schitterende oog opslag gecreëerd. Ideaal voor dagelijks gebruik of bijvoorbeeld tijdens een feestje. 

 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is russian volume niet altijd dramatisch of extreem vol. Ook met russian volume kun je een natuurlijke look creëren d.m.v, 2Dof 3D. Wanneer je wel wat meer wilt opvallen kun je voor een vollere look gaan. 

 

Wij gebruiken super zachte wimperextensions van het merk Lash extend en oh my lash. Juist doordat de wimper haren zijdezacht zijn voel je de wimperextensions niet zitten. 

 

Door middel van de juiste techniek bevestigen we 1 wimperextension op 1 natuurlijke wimperhaar, dit doen we met een wimper lijm. In combinatie met nauwkeurig werken brengen wimperextensions geen schade toe aan de eigen wimpers. Naast nauwkeurig werken is het goed onderhouden van de wimpers ook erg belangrijk. Dit doe je door een speciale wimper foam. Ook regelmatig terug komen en het vakkundig laten verwijderen indien je het niet wilt laten opvullen is erg belangrijk.

 

One by one wimperextensions

Wat voor effect kunnen we creëren?

 

 

Door middel van wimperextensions is het mogelijk om een totaal andere oogopslag te creëren. Voorafgaand aan de behandeling word besproken en gekeken wat het beste bij u past. Hiermee houden we rekening met onder andere:

  • De lengte van de wimpers (kort tot lang is mogelijk)
  • De krulsoort( C,CC.D,M)
  • Dikte ( flinterdunne natuurlijke wimpers, of net iets dikker)

iedereen heeft verschillende vormen ogen, en conditie van wimpers. Vooraf wordt wordt er ook naar de natuurlijke wimpers. Heb je broze/dunne wimpers van jezelf? Dan worden er automatisch dunnere wimpers gekozen zodat het gewicht voor de eigen wimpers niet te zwaar is.

 

Verder kijken we naar de oog vorm en ook de lengte van de eigen wimpers is niet geheel onbelangrijk. Veel voorkomende oog looks zijn : Cat eye effect, squirrel, open eye effect en natural.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling neemt zon 2,5 tot 3 uur in beslag voor een volledige nieuwe set wimperextensions.  Maar tijdens de behandeling hoef je zelf niks te doen dus voor je het weet sta je buiten met een nieuwe volle set wimpers.

 

Het opvullen van wimpers hangt af van hoeveel wimpers er zijn afgevallen en hoe goed je ermee om bent gegaan. Dus hoe meer wimpers je kwijt bent hoe langer het duurt. Over het algemeen duurt opvullen 1 tot 1,5 uur. 

 

Is het schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Wimperextensions zijn onder de volgende omstandigheden niet schadelijk voor de eigen wimpers:

  • De nazorg word zorgvuldig thuis opgevolgd
  • De wimperextensions worden niet zelf verwijderd
  • Je trekt niet aan de wimperextensions
  • Je draagt geen mascara of andere producten met olie
  • De wimpers worden geplaatst door een gecertificeerde wimperstyliste
  • Je komt op tijd terug voor een refil

Houdt je je niet aan het bovenstaande dan is het mogelijk dat je toch onbewust je wimpers beschadigd.

Doet het zetten pijn?

Nee het zetten van wimperextensions hoort nooit pijn te doen, ook niet tijdens het dragen, Het zetten en verwijderen hoort heel voorzichtig en nauwkeurig gedaan te worden. 

Voor en na de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling is het erg belangrijk dat je met schone wimpers op je afspraak komt. Zo blijft er meer tijd over om de wimpers te zetten en zorgt het ervoor dat de wimperextensions nog beter blijven zitten. Indien de wimpers niet schoon zijn, worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht. Ook bestaat de kans dat als er mascara resten op de wimpers zitten de extensions minder hechten.

 

Ook de juiste na verzorging is erg belangrijk, zonder gebruik van een foam vervalt de garantie van de wimperextensions. De foam dient om de dag gebruikt te worden en de wimpers zullen daarna moeten drogen aan de lucht.

 

Na iedere wimper afspraak ontvang je een wimper borsteltje mee om de wimpers goed door te borstelen. Bij niet regelmatig borstelen is het mogelijk dat de wimperextensions snel warrig worden en als het ware gaan klitten.

 

De merken waar wij in de salon mee werken zijn onder andere oh my lash, Lash extend en london lash pro. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteits producten omdat dit erg belangrijk is rondom de ogen.

Verzorging wimperextensions
wimperextensions
one by one wimperextensions