Gezichtsbehandelingen | Producten

Bij Beauté boutique vinden wij de kwaliteit van de behandeling belangrijk, maar je persoonlijke wensen nemen wij hier ook in mee. Bij beauté boutique zijn we gespecialiseerd in acne, maar ook hyper pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels en rosacea behandelen wij.

 

Voorafgaand wordt er eerst een huidanalyse doorgenomen, hierbij wordt gekeken naar de huid en het huidtype bepaald. Is de huid droog, vochtarm of juist overgevoelig? Elk huidtype heeft een andere verzorging nodig. Hierbij kunnen we je bij Beauté boutique goed op weg helpen.

 

Huidverbetering stopt niet bij 1 losse behandeling, een gezondere huid vergt doorzettingsvermogen en de juiste producten voor thuis. Wanneer dit alles in balans is kan een mooier en rustiger huidbeeld worden waargemaakt.

 

Welke producten gebruiken we?

 

Natuurlijke huidverzorging is niet nieuw en wordt ook steeds  belangrijker voor onze alledaagse skincare routine. Het ontwikkelen van producten zonder chemische toevoegingen, met een passie voor natuurlijke werkstoffen voor een betaalbare prijs is niet altijd vanzelfsprekend.

 

Alpha H producten zitten boordevol fruitzuren, enzymen en vitaminen  en pure werkstoffen. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van.

 

Dus doe de chemicaliën in de ban en ervaar zelf het huidverschil.

Alpha H is een Australisch huidverbeterend merk. Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. 

 

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics  en phthalatenvrij.
Veel van onze producten zijn siliconenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.