schoonheidssalon leerdam

Behandelingen

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gebruikt gemaakt van Salon Professional Amsterdam. Afgekort SPA.

SPA is een Nederlands huidverzorgingsmerk met als doel: Huidverbetering. Dit merk bied een oplossing voor verschillende huidproblemen. Waaronder acne, Huidveroudering, huidverslapping, littekens en pigmentvlekken. Bij elke eerste behandeling word een intake gesprek gevoerd zodat wij een totaal beeld van uw huid hebben. Dit zorgt ervoor dat wij voor uw huid een behandeling op maat kunnen bieden. Elke huid is anders en heeft andere verzorging nodig.

Dit mooie merk is onder andere :

  • Dierproefvrij
  • Parabenen vrij
  • Sulfaatvrij
  • Vegan
  • Geen minerale oliën
  • Organic gecertificeerde ingrediënten

\

Gezichtsbehandelingen

SPA Basic  | Basis behandeling

De basis behandeling is een korte en reinigende behandeling van 30 minuten. De huid wordt gereinigd en uitgezuiverd en afgesloten met een dag of nachtverzorging. Deze behandeling is om kennis te maken met de producten en behandelingen. Deze behandeling is eenmalig in te plannen.

 

SPA classic |  behandeling

Voor wie?: De Spa classic behandeling is een huid verbeterende behandeling op maat, gericht op het reinigen en verzorgen van uw huid. Hierbij word gekeken naar uw huidbehoeftes. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes. 

 

De huid word gereinigd, de enzymatische peeling werkt in en wordt uitgezuiverd en intensief gevoed door een masker aangepast op het huidtype. De behandeling wordt afgesloten d.m.v. dag/nacht crème en serum.  

 

Deze behandeling is prima wanneer je de huid maandelijks wilt onderhouden.

 

SPA sensitive | Rode huid | Couperose | Rosacea

De spa sensitive behandeling is bedoeld om de gevoellige en rode huid te kalmeren en in balans te brengen. Geschikt voor mensen met een dunne/gevoelige huid of rosacea en couperose. De producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrierre niet aan.

 

SPA deluxe | ontspannings behandeling

Een ontspannende behandeling met net dat beetje meer.. Voor een heerlijk ontspan moment voor jezelf. De behandeling begint met een nek, schouder en rug massage voor totale ontspanning. Deze behandeling richt zich op het reinigen en onderhouden van de huid en is echt bedoeld om je huid te onderhouden.

 

SPA oxygen | Hyperpigmentatie | Vale huid

De spa oxygen is bedoeld om de huid een echte boost te geven. Tevens om hyperpigmentatie intensief aan te pakken en op te lichten d.m.v glycolzuur. De spa oxygen is tegelijkertijd een ontgiftende behandeling. 

 

SPA balance | onzuivere huid | vette huid

De spa balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid. De huid word tijdens deze behandeling weer in balans gebracht d.m.v Salicylzuur. De huid en poriën worden diep gereinigd ook word de talgproductie gereduceerd. Maar ook de huid die uit balans is en juist droog of vochtarm is kan hier baat bij hebben.

 

Skin clear | onzuivere huid| puistjes| onrustige huid| acne

Voor wie?: De Skin clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere en/of acne huid. Het doel is om de talgproductie te verlagen en de huid te reinigen waardoor puistjes en mee-eters verminderen en of verdwijnen.

 

Er word gewerkt met een intensieve peeling en salicylzuur in de producten. De huid en poriën worden diep gereinigd en de talgproductie word gereduceerd door middel van het skinscrubber apparaat(indien nodig). Dit zorgt ervoor dat talg beter los komt  en mee-eters langzaam verdwijnen. De huid wordt tevens zorgvuldig uitgezuiverd en je krijgt advies op maat over de juiste huidverzorging. 

 

Skin Boost behandeling| met bindweefselmassage | Vitamine C

Hoe ouder we worden, des te meer de huid zijn spanning en volume verliest.

Voor wie?: De skin boost behandeling is een huid verbeterende behandeling. Deze behandeling is geschikt voor de huid met tekenen van huidveroudering of voor de vale/(ex)rokershuid, maar ook bij littekens en pigmentvlekjes.  Door de bindweefsel techniek wordt de doorbloeding gestimuleerd.

 

Maar niet enkel voor een verouderde huid is de spa boost behandeling geschikt.

Het heeft namelijk nog meer voordelen namelijk;

- Beschermen & herstellen van de huid

-Vervaagd littekens en pigmentatie

-Laat de huid stralen

-Zorgt ervoor dat de werkstoffen beter hun best doen

 

U ondergaat een activerende massage (bindweefsel) waarbij  daarna gebruik wordt gemaakt van een vitamine C serum en een beschermende huidolie. En er wordt gewerkt met een biocellulose masker met stamcel-peptiden welke wordt ingemasseerd met gezichtsrollers.

 

*alle behandelingen zijn zonder uitgebreide massage hiervoor wordt €10,00 extra gerekend

*epileren is inbegrepen voor alle andere losse onderdelen wordt €5,00 extra gerekend. (verven, harsen bovenlip of kin etc.)

 

Eye treatment 

Een gezichtsbehandeling is een heerlijk verzorgende behandeling die het verouderingsproces van de huid helpt vertragen. Door regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan krijgt je huid weer een boost en kom je tegelijk even helemaal tot rust. Deze behandeling richt zich op de huid en op het behandelen van problemen onder de ogen. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de pijnloze nanoneedling techniek. De kop die we op het microneedling apparaat gebruiken heeft geen naaldjes en is daarom pijnloos.

 

Bio peel 

Dit is een huid verbeterende behandeling. De behandeling zal zorgen voor resultaat met name in kuurvorm. Tijdens deze behandeling brengen we een algenpeeling aan op de huid welke bijna hetzelfde effect geven als microneedling. De huid word voorzien van voedingsstoffen en gaat hierna detoxen.

Hiermee kunnen we het volgende behandelen:

-pigmentvlekken

-Grove poriën

-Fijne lijntjes

-Onzuivere huid

 

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling behandelen we de huid met een naaldkop. Deze maakt miniscule onzichtbare openingen in de huid welke ervoor zorgen dat de werkstoffen direct diep in de huid worden opgenomen. Ook hiermee kunnen we :

-Pigmentatie

-grove poriën en littekens 

-Verslapte huid

-Acne littekens

-Algehele huidverbetering.

 

Gellak behandelingen

Wij vinden het heel belangrijk dat uw nagels na een aantal gellak behandelingen onbeschadigd blijven. Zo kunt u ook na het stoppen met de gellak genieten van uw eigen nagels. Uw eigen natuurlijke nagels worden zo min mogelijk geveild. Zo blijven uw nagels in goede conditie, ook als u besluit te stoppen. Deze lak blijft wel 2 tot 3 weken mooi en glanzend op de nagels. Bij de Gellak behandeling word een mini manicure gegeven waarbij de nagelriemen behandeld worden en de nagels mooi in vorm worden gevijld. Ook word de behandeling altijd afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en handcrème. 

 

Last van snel brekende of buigende nagels? Dan is een extra versteviging op de nagels ook mogelijk. Tijdens de gellak behandelingen passen wij indien nodig de russian manicure toe. Zo heeft u het mooiste en langste resultaat van de behandeling. De russian manicure is gericht op het verwijderen van velletjes en verzachten van de verharde nagelriemen.

 

Gelnagels met gelly tips

Wij werken voor et verlengen van de nagels met acrylgel. Dit is flexibeler dan acryl, maar harder dan gel. Hiermee geniet je 3 tot 4 weken van mooie nagels. Deze behandeling word enkel uitgevoerd door onze nagelstyliste Ashley.

 

Wimperextensions

Wij zetten wimperextensions volgens de one by one techniek. Deze techniek houd in dat er 1 haar op 1 natuurlijke wimper wordt geplaatst. Naast one by one zetten wij oon 2D, 3D en 4D. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat de juiste lengte en dikte word gekozen om beschadiging van de wimpers te voorkomen. Het is natuurlijk wel mogelijk om je wensen vooraf aan te geven. Wij werken met OH my lash en Lash extend en verkopen ook wimperfoams voor thuisgebruik. 

 

Doormiddel van wimperextensions krijgen je ogen direct een stralende en frisse look.

 

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers indien de aftercare instructies goed worden opgevolgd en de wimpers naukeurig gezet worden.

 

 

 

Wimperextensions Leerdam

Wimperlifting

Tijdens een wimperlift behandeling worden uw eigen wimpers gelift. Dit is 4 tot 6 weken zichtbaar. De lengte van de wimpers maakt niet uit het is geschikt voor zowel lange als korte wimpers. De wimpers moeten 24uur droog blijven voor het beste resultaat.

 

Bindweefselmassage

Tijdens onze bindweefsel massage word het bindweefsel los gemasseerd en de doorbloeding verbeterd. Dit kan een oplossing bieden voor onder andere striae, littekens, rimpels, acne en cellulite. Om het beste resultaat te behalen word  een kuur van 5/6 behandelingen aangeraden. 

 

Spa pedicure/manicure

Tijdens onze spa pedicure en manicure kunt u optimaal genieten. Deze spa pedicure worden uw problemen aangepakt "( eelt, ingegroeide teennagels, likdoorn etc.) en daarnaast wordt er ook tijd gemaakt voor verwennerij. Dit door middel van een scrub, voetmasker en voetmassage. Hetzelfde geldt voor de handen. Bij de handen wordt ook een paraffine behandeling toegepast. Dit is een intensief hydraterende behandeling. Geschikt voor droge handen, en kloven.

 

Brow treatments

 

Tijdens onze brow treatments zorgen wij ervoor dat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt. Of je nou graag je wenkbrauwen wilt verven en shapen of alleen je eigen wenkbrauwen in model wilt brengen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij maken gebruik van Lycon wax, welke haartjes al weghaalt vanaf 1mm ! Naast dat is deze wax uiterst zacht voor de gevoelige huid, 

Het ontharen kan tevens ook met pincet of touw. Er kan gekozen worden om te verven met normale verf of hennaverf welke 5 tot 14 dagen op de huid blijft zitten en tot 6 weken in de haartjes.

 

Overige

Ook voor overige behandelingen zoals epileren, massages en harsen kunt u bij ons terecht!