Alpha H gezichtsbehandelingen

Omdat we snappen dat het kiezen van de juiste behandeling lastig kan zijn, hebben we hier een duidelijk overzicht van alle gezichtsbehandelingen. Twijfel je welke behandeling je het beste kan nemen? Ga dan voor de meet & treat behandeling. Hierbij voeren we eerst een uitgebreide huidanalyse uit, daarna behandelen we de huid.

 

 

Alpha H clasic

Een intensieve basis behandeling om kennis te maken met de behandelingen of om je huid tussendoor een opepper te geven. Hierbij reinigen we de huid dubbel zodat deze goed is voorbereid op het verwijderen van dode huidcellen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs van €5,00 per onderdeel de bovenlip,kin en wenkbrauwen te harsen of epileren.

 

Reduce redness treatment

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor klanten met rosacea, de gevoelige huid, een huid
met flinke roodheid of actieve acne. Een gevoellige huid is vaak uit balans. We kiezen hierbij zorgvuldig de producten, zodat we je huid weer kunnen kalmeren.

Liquid gold facial

Geschikt voor: onzuiver, vaal, dof, pigment, verslapt, zonbeschadigd, vocht arm. Kortom: voor
veel huiden geschikt. Deze behandeling is een mooie voorbereiding op de Peel Treatment.

Ook geschikt wanneer je al wat meer gewend bent dan de clasic behandeling en je huid wilt laten wennen aan zuren.

Peel treatment

Een intensieve dieptereiniging voor de huid. We maken hierbij gebruik van 30% glycolzuur. Hierdoor kunnen we fijne lijntjes, onzuiverheden, pigmentatie, oneffenheden  en zon beschadigde huid behandelen. Het is aan te raden om je huid ten minste 2 weken voorafgaand aan de behandeling te laten wennen aan zuren of vitamine A.. Zorg ervoor dat je hiermee bent gestopt 1 week voor de behandeling en 2 dagen voorafgaand aan de behandeling niet hebt gescrubt of gepeeld. Gebruik altijd spf 50 na deze behandeling

Skin fitness

Skin fitness richt zich op het soepel en strak houden van de huid. De bindweefsel massage is een echte work-out voor je huid. We zetten je eigen huid aan de slag om sterker, en beter doorbloed te worden. Dit is ideaal om huidveroudering tegen te gaan, verslapping, of littekentjes.

Ook wanneer je wilt starten met anti age behandelingen.

Summer proof treatment

Bereidt de huid optimaal voor op de zon! In de lente en zomer komen er meer vrije radicalen in de huid vrij als gevolg van de sterkere UV-straling. Door het antioxidant gehalte in de huid vooraf te verhogen, is de huid beter bestand tegen de zon en in staat om vrijkomende vrije radicalen te neutraliseren. Zo wordt onnodige zonschade voorkomen. In de zomer verliest de huid bovendien bovengemiddeld veel vocht; dus ook het vochtgehalte in de huid wordt met deze facial op peil gebracht.

Alpha Clear

Deze behandeling is bedoeld voor de onzuivere huid, of acne huid. Hierbij richten we ons op het uitzuiveren van de huid. Ook zullen we je adviseren hoe je jouw huid zo goed mogelijk thuis kan verzorgen.

Spa deluxe

Deze behandeling is voor ultieme ontspanning. We beginnen met een hotstone rugmassage of normale rugmassage. Daarna starten we de gezichtsbehandeling. Hierbij richten we op het reinigen, voeden en herstellen van de huid.

Hydrafacial

Deze behandeling bestaat uit 3 stappen: Reinigen, exfolieren en voeden. We zuiveren de huid met het hydrafacial apparaat , hiermee halen we de meeste mee-eters en oneffenheden weg. Daarna verwijderen we de dode huidcellen.. Als laatste stap voegen we een sereum toe aangepast aan jouw huidtype. De behandeling is geheel pijnloos.

Bio peel

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van een kruidenpeeling die bestaat uit algen en mineralen. De behandeling kan als tintelend worden ervaren. De huid krijgt een detox van binnenuit. Deze behandeling is geschikt wanneer je wilt werken aan pigmentvlekken, grove poriën en acne of mee-eters.

Beat the heat

Deze verkoelende, kalmerende en hydraterende gezichtsbehandeling is perfect voor de zomermaanden, als het werken met peelings niet wenselijk is. Heerlijk verfrissend op warme dagen en dé perfecte remedie bij een door de zon geïrriteerde, trekkerige of verbrande huid. In de behandeling wordt gewerkt met Ice Ball rollers. Zij zijn niet alleen heerlijk verkoelend en kalmerend, maar zorgen ook voor een betere doorbloeding, waardoor de vitamines uit de serums beter worden opgenomen. Zo krijgt de huid een flinke antioxidant boost om de vrije radicalen als gevolg van de zon te helpen neutraliseren. Deze facial is geschikt voor alle huidtypen en ook ideaal om in te zetten als de huid om andere redenen een hoop warmte bevat of gekalmeerd moet worden, bijvoorbeeld na peelings, microdermabrasie, waxen, extracties etc.

Microneedling

Microneedling is een intensieve huid verbeterende behandeling. Tijdens deze behandeling worden er miniscule gaatjes in de huid gemaakt, welke onzichtbaar zijn voor het blote oog. Het doel van deze behandeling is het vernieuwen van de huid en nieuw collageen aanmaken. Op deze manier kunnen veel huidproblemen behandeld worden, waaronder: Hyper pigmentatie, Littekens (bijvoorbeeld van acne), Lijntjes en rimpels vervagen, De huid strakker maken, Poriën verfijnen.