Hydra glow facial

Tijdens de hydraglow/hydrafacial behandeling wordt er gebruik gemaakt van een Hydradermabrasie apparaat.  Deze gaat als een soort stofzuiger over de huid heen en verwijderd vuil, talg en dode huidcellen. 

 

Deze behandeling bestaat uit 3 stappen die ervoor zorgen dat je huid een stralende glow krijgt. Wij werken op dit moment met een nieuw  hydradermabrasie apparaat, die niet alleen voorzien is van een hydraglow functie, maar ook van een radiofrequentie, skinscrubber en ultrasoon apparaat. Op deze manier kunnen we iedere behandeling volledig personaliseren.

De serums die in het apparaat worden gebruikt, worden afgestemd op het huidtype en huidbehoeften. De behandeling geeft direct erna voelbaar en zichtbaar resultaat.

 

Na de behandeling kun je alles weer met je huid doen, wel raden we net als bij iedere andere behandeling aan niet aan het gezicht te zitten en de huid met rust te laten.

 

Stap 1

Eerst reinigen we de huid. Hiervoor wordt onder andere melkzuur gebruikt. Hierna wordt de huid ook geëxfolieerd met salicylzuur en glycolzuur. I.v.m. het lage percentage zal dit geen pijn doen. Wanneer de dode huidcellen zijn verwijderd kunnen de overige producten beter en intensiever hun werk doen. Ieder serum is afgestemd op het huidtype.

 

Stap 2 

Daarna verwisselen we de tip waarmee we onzuiverheden kunnen verwijderen en ook de huid intens kunnen hydrateren. Wanneer de behandelingen goed worden bijgehouden zul je merken dat de onzuiverheden sneller los komen en ook zullen verminderen.

 

Stap 3 

Insluizen en beschermen is de laatste stap van de behandeling. Met het hydradermabrasie apparaat kunnen we serums dieper in de huid sluizen zonder de huid te beschadigen. Dit zorgt ervoor dat de huid goed beschermd blijft. 

 

Zien wat er uit de huid komt

Na de behandeling is er in het afvalreservoir te zien wat we uit de huid hebben gehaald. Dit kan bestaan uit vuil, Dode huidcellen, Mee eters etc. Ook kan het zo zijn dat het water wat troebel wordt, Bij de 1 zal dit meer zijn als bij de ander.