Chitossil® Thread Lifting

Misschien heb je wel eens overwogen om botox of fillers te nemen, maar vind je die stap eng.

Vele willen graag een gladde en rimpelloze huid. Helaas is dit van nature niet voor iedereen weggelegd. ‘Een rimpel hier en daar hoort erbij’ is daarom ook een uitspraak die we veel horen.

Toch kunnen rimpels en lijntjes je onzeker maken.

Draadlift behandelingen zijn een fijne oplossing wanneer je geen naalden in je gezicht wilt laten prikken & voor wanneer je graag op een natuurlijke manier je rimpels wilt verdoezelen Op deze manier veranderd je gezichtsuitdrukking niet en blijf je gewoon jezelf( Behalve dan de rimpels die zeggen we gedag)

 

De Chitossil® Thread Lifting Ampoules leggen een onderhuids netwerk van medical gradechitosandraadjes aan dat de collageenaanmaak stimuleert en zorgt voor een sterk hydraterend en opvullend(‘plumping’)effect. Chitossil®kan door middel van microneedling eventueel nóg dieper in de huid worden gebracht. Ook bindweefselmassage is een sterke combinatie. Naast het aanpakken van lijntjes, rimpeltjes en verslapping is Chitossil® ook perfect ter ondersteuning van behandelingen die zijn gericht op de aanpak van hyperpigmentatie, grove poriën, acne én om een verstoorde huidbarrière/gevoelige huid te helpen herstellen.

GESCHIKT VOOR : Chitossil® is geschikt voor alle huidtypen en-condities;zelfs een gevoelige huid die nauwelijks behandelingen verdraagt of gevoelig is voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld atopische ontstekingsreacties.

 

draadlift