Anti age behandeling

 

Is je huid minder stevig dan vroeger of krijg je beginnende lijntjes? Huidveroudering is iets waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Stoppen kunnen we niet, wel vertragen en verminderen.

 

De SPA BOOST gezichtsbehandeling is de redder in nood voor de strijd tegen rimpels. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciale bindweefsel massage techniek die de huid haar stevigheid terug geeft. Ook wordt er gebruik gemaakt van jade rollers tijdens het masker om de doorbloeding te stimuleren en werkstoffen beter in te laten trekken.

 

Als extra boost wordt er de puurste vorm van vitamine C gebruikt.

Wat doet vitamine C voor de huid?
Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes
en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.
Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.


We gebruiken SPA BioActive Vitamin C voor verschillende indicaties:

- Collageenaanmaak

- Rosacea

- Versteviging van de huid

- Hyperpigmentatie

- Puistjes

- Verhoorning van de huid

 

Ook erg effectief in kuurverband! Deze behandeling is effectief bij de ouder wordende huid, maar ook zeker preventief. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

 

Spa boost Duur | 70 min | €47,50

"* met massage €57,50

 

Wil je langdurig effect en effectief huidveroudering aanpakken? Dan is een kuurvorm microneedling iets voor je huid. Hiermee blijft het gemaakte collageen tot wel een jaar in de huid. Microneedling is als een topsport voor je huid waardoor deze strakker en steviger wordt.