Biab

 

Wil je graag jouw nagel behandeling naar een ander level tillen? Langer kunnen genieten van je nagels? Of ben je niet zo van de bonte kleuren op je nagels omdat dit bijvoorbeeld door je werk niet mag? Dan is Biab zeker iets voor jou. Onze ervaring met biab is dat jouw eigen nagels nog sterker worden en je niet meer onzeker hoeft te zijn voor je nagels. Bij beauté boutique in Leerdam is het mogelijk om biab van goede kwaliteit te laten aanbrengen.

 

 

Wat is Biab?

Biab is een nieuwe nagelbehandeling op het gebied van nagelstyling. Het is verbetering op het gebied van nagels. Biab is ontwikkeld als stevig laagje op de nagels. Dit is anders dan normale gellak.  De biab zorgt ervoor dat de nagels in een mooiere en sterkere vorm gaan groeien. Dit is zichtbaar na 3 tot 4 behandelingen.

 

De biab heeft veel natuurlijke kleuren waardoor het ook te dragen is wanneer het bijvoorbeeld voor je werk niet mogelijk is om een fel kleurtje te dragen. Daarom word biab ook wel een natrel nail treatment genoemd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de nagels te lakken met een mooi opvallend kleurtje. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit en maken daarom alleen gebruik van the gelbottle en Dutch nailstore Dit is een biab die en afweekbaar is en indien correct en proffesioneel verwijderd, ook niet schadelijk is voor de eigen nagels.

 

Biab nagels nabehandeling of verwijderen

Bij iedere opvolgende behandeling verwijderen we eerst het oude product, om vervolgens een nieuwe set biab aan te brengen. Dit doen we doormiddel van afweken met een remover. Helaas is biab niet geschikt voor opvullen, omdat het oude laagje dan telkens opnieuw uithard onder de lamp waardoor het product te ver uitgehard word. Net als een tekort product , kan een te lang uitgehard product zorgen voor problemen en schade aan de nagels. 

 

Biab in combinatie met combi manicure

Tijdens de biab behandeling wordt er altijd een combi manicure uitgevoerd. Hierbij worden de nagelriemen op een professionele en veilige manier behandeld zodat de biab zo strak mogelijk bij de nagelriemen aangebracht kan worden. Let op, dit is geen russische manicure. Bij de combi manicure behandelen we het gebied rondom de nagelriemen zorgvuldig. Op deze manier blijft de biab langer mooi. Wij raden de combi manicure aan wanneer je veel last hebt van velletjes of een overschot aan nagelriemen. Wanneer de combi manicure is uitgevoerd adviseren we om een speciale nagelriemolie te gebruiken. Op deze manier komen de velletjes minder snel terug en voorkom je dat de nagels uitdrogen. 

 

Tijdens deze manicure word er niet gescrubt, maar focussen we op het verwijderen van harde velletjes en verzachten van de ruwe droge huid.

 

 

Hoelang blijft het zitten?

Doordat de biab sterk is blijft het ook langer zitten dan een normale gellak. Over het algemeen blijft de biab tussen de 2 tot 4 weken mooi. Wel is het zo dat de uitgroei helaas niet tegen te houden is waardoor het per persoon verschilt wanneer je terug komt voor een na behandeling.