Wimperlifting

wimperlifting leerdam

Tijdens een wimperlift behandeling worden de natuurlijke wimpers gekruld. Per persoon is het resultaat verschillend, maar vrijwel voor iedereen mogelijk. Wij maken gebruik van het merk: Lashextend

Wat is LVL 

 LVL staat voor Lash Volume Lift en bezorgt je optisch vollere, langere en gelifte wimpers. Hiermee hoefje zelf dus niet meer aan de slag met een wimper krultang. Ook is het een optie voor mensen die allergisch geworden zijn voor wimperextensions of voor wie wimperextensions niet werken. 

Hoelang duurt een behandeling?

De behandeling neemt ongeveer 45min tot een uur in beslag. Eerst worden de wimpers goed ontvet. Daarna worden de onder wimpers afgeplakt en kan de behandeling beginnen. Om de juiste krul te krijgen wordt er eerst gezocht naar de juiste maat ´rod´ waarover je wimpers worden gekruld en worden de wimpers daar aan vastgelijmd met een zachte lijm. 

 

Als de wimpers goed bevestigd zijn kan de eerste lotion aangebracht worden en vervolgens de tweede. Tot slot worden de wimpers geverfd waardoor de wimpers ook voller en langer lijken.

 

Na iedere behandeling krijgen je wimpers een goede verzorging die te vergelijken is met een soort conditioner na het verven van je haren. Dit laagje bestaat uit keratine & collageen. Het is belangrijk dat je de wimpers daarna de eerste 24uur goed droog houdt en ook geen make-up gebruikt. Na de 24uur kun je genieten van mooi gekrulde wimpers en kun je wel weer make-up dragen.

Voor wie is wimperlifting geschikt?

Voor bijna iedereen met zowel korte als lange wimpers en volle en minder volle wimpers.  Bij iedereen zal een ander resultaat zijn. Vooraf worden de wensen van u als klant besproken.

Wanneer de wimpers beschadigd zijn, is een wimperlifting niet aan te raden en zullen wij de behandeling niet uitvoeren.

 

Wimperlifting is niet geschikt wanneer je wimpers afgebroken of beschadigd zijn. Wij voeren daarom ook alleen wimperlift behandelingen uit op gezonde wimpers. Vooraf wordt gekeken of de wimpers hiervoor geschikt zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan is het gebruik van een wimperserum aan te raden.

 

Hoelang blijft een wimperlifting zichtbaar?

Het resultaat van de wimperlifting is afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimpers. Doorgaans blijft de lift 6 tot 8 weken zichtbaar, daarna begint de groeicyclus opnieuw en is de lift dus uitgegroeid. De natuurlijke staat van de wimpers ontstaat weer. 

Is het schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Een wimperlift behandeling is zeker niet schadelijk voor de wimpers. Tijdens de behandeling word er rekening gehouden met de inwerktijden van de lotions deze worden afgestemd op de natuurlijke wimpers. Na de behandeling worden de wimpers verzorgd met een keratin gold filler die de wimpers verzorgd en voed en daarna word een collageen laagje over de wimpers aangebracht waarmee de wimpers nadien worden beschermd. De wimpers worden zo ook van binnen uit gevoed en nemen zelfs een beetje in volume toe.

 

Nazorg

Na de wimperlifting is het belangrijk dat je de wimpers 24uur droog houdt. Dat betekend ook niet douchen, geen sauna en ook geen oogmake-up. Daarna is dat wel weer mogelijk. Wel raden we altijd aan om geen waterproof mascara te gebruiken, omdat deze een stuk lastiger te verwijderen is en we adviseren de makeup te verwijderen met een remover die niet op oliebasis is.